Novice

S čokolado Gorenjka sodelujte pri nagradni igri za ogled tekme v ZDA in številnih drugih nagradah

Zaupaj, Verjemi vase, Treniraj in Nikoli ne odnehaj so sporočila, ki jih boste našli na čokoladi Gorenjka. Ta v sebi poleg koščkov dobrega skriva tudi nalepke, ki jih lahko ljubitelji košarke in čokolade zbirajo v posebnem albumu ter sodelujejo v nagradni igri.

»Brez napora ne bo rezultatov, niti vzpona po lestvici napredka,« je ena izmed motivacijskih misli na posebni izdaji Gorenjkinih čokolad. Svetovno znani srčni športnik mladim s sporočili na čokoladah sporoča, da je vsak uspeh tlakovan z veliko odrekanj, zaupanja vase, treninga in jeklene vztrajnosti. To s svojimi neverjetnimi rezultati dokazuje vsak dan. V ospredju je tudi dobrodelna nota, saj je del prihodka od prodaje albuma in čokoladic namenjenega fundaciji Luke Dončića Uresničimo sanje, ki pomaga otrokom iz socialno šibkih družin do priložnosti za športno udejstvovanje.

Posebna izdaja Gorenjkine mlečne čokolade z rezanimi lešniki tako v štirih različicah oz. motivacijskih podobah – Zaupaj, Verjemi vase, Treniraj in Nikoli ne odnehaj – na notranji strani ovitka čokolade skriva tudi štiri nalepke. Skupno 72 različnih sličic, ki prikazujejo utrinke življena tega izjemnega športnika na parketu in izven njega, bodo lahko košarkarski navdušenci zbirali v posebnem albumu.

Označeno stran v albumu zbiratelj po zapolnitvi vseh sličic odreže iz albuma ter pošlje na naslov organizatorja nagradne igre. Tako sodeluje v nagradni igri vse od 1. septembra 2020 do 29. marca 2021. V dveh žrebanjih bodo podeljene številne privlačne nagrade, med njimi je tudi povabilo na ogled tekme Dallas Mavericks za dve osebi. Ostali prejemniki se bodo razveselili podpisanih dresov, košarkarskih žog, čokolad velikank ali pa podpisanih albumov.

Čokolade s sličicami Luke Dončića najdete v vseh Žitovih maloprodajnih trgovinah, na policah vseh večjih trgovskih verig in bencinskih servisih Omv.


 

Organizator nagradne igre, na katerega se lahko obrnete za več informacij tako glede same nagradne igre kot tudi glede projekta, je SJ ŠPORT d.o.o. Kontakt: info@sj-sport.si

Kontakt za medije: Milena Novak, pr@lukadoncic.com, 070 862 278, www.lukadoncic.com

Nazaj na seznam